fredag den 10. februar 2012

Familiejournalen, weekendtips ;)


Se prisen, så er det sjovt at købe ugeblade..

G
Gode ideer..


   Her viser barneplejersken ,  den rigtige måde at bære en baby på, og hvordan du ikke skal gøre..


Jeg har engang købt denne smukt indbundne samling af familiejournalen..Den er virkelig sjov at se og læse i, altså det man kan tyde, for alt er skrevet med gammel krøllet skrift, og det er faktisk ikke særlig nemt at læse..Men samlingen er fyldt med gode tips og sågar reklamer ( dem viser jeg en anden dag )..God fredag til alle..

onsdag den 8. februar 2012

Medicinskab..


Min mand og mig var heldige for maaange år siden, da vores sygehus skulle renoveres at finde ikke mindre end 2 super lækre medicinskabe smidt i containeren imellem mursten og alt muligt andet affald..Jeg er stadig helt pjattet med det, og det bruges som endnu en " udstillingsmontre "til alle mulige sager..Har blandt andet nogle små skønne glas i, og er der noget, jeg ikke kan stå for, ja så må det være glas ( men det er jo en helt anden historie ) jeg har også en gammel sølvæske fra min mormor og en del forskellige " hækle- ting" som min mormor også har lavet, samt en stor stak gamle franske aviser fra 1917, stående i det lille skab..God onsdag aften til alle, og så en lille bøn om en masse krydsede fingre for min elskede mormor, der skal ha ny hofte imorgen, åhh bare alt går som det skal..

tirsdag den 7. februar 2012

Lidt af dåsesamlingen..
Jeg har altid været helt betaget af dåser...Selv da jeg var helt ung og tog på kræmmermarkeder med veninder, skulle jeg opstøve , hvad der var af disse rustne skønheder..Mine veninder har fået mange grin over det " rustne skrammel " jeg var villig til at betale i dyre domme for...Desværre er nogle sidenhen smidt ud, men jeg har dog stadig en hel del forskellige tilbage, heldigvis..De 2 øverste har min søde kollega købt til mig i Frankrig, resten har jeg selv " opstøvet "..Viser flere en anden dag..God tirsdag til alle...

mandag den 6. februar 2012

Godnat-sang...

Ligestilling i køkkenet...

Sikke en titel..

Og sikke nogle skræmme-vers..Mon det virkede ????
Da min mands farmor skulle på plejehjem, var det en sand " guldgrube " for mig, at være med til at tømme..Der var alt, og jeg mener virkelig alt..3 etagers hus stoppet op, aldrig noget der var blevet smidt ud . Wauvvv, det er vist kun en gang man prøver det..Der var blandt andet denne børne-sangbog :) , som jeg faldt for pga. farven...Men se lige en sang, der er i, om de "onde engle "..Stakkels børn, der måtte lægge øre til det, engang for maaaange år siden...

Lille fugl...

Jeg købte for et stykke tid siden denne lille træfugl..Egentlig er jeg ikke specielt glad for fugleting, men jeg kunne bare ikke lade den være ;) Jeg kunne næsten se Emil fra Lønneberg sidde og snitte, for der må være en, som har brugt meeget lang tid på at lave den her..God Mandag derude, og husk mad til alle havefuglene i det bidende kolde vintervejr..

søndag den 5. februar 2012

Yndlings-terrinen..Jeg har engang arvet denne super lækre terrin..Der har vist været serveret mad i den mange gange gennem årene..Her hos os bliver den nu ikke brugt i madlavningen, men blot til at se på & nyde ..

Tak..

Tak til jer, som læser og lægger kommentarer..Det er så hyggeligt at læse, og gør mig glad ; )

Ny kurv..

Jeg måtte bare købe denne kurv med hjem den anden dag..Synes den er så flot i farven, og så skulle den selvfølgelig afprøves af ham her..


Som godt nok ikke helt kunne se, hvor man skulle komme ned i den henne ;) , men med hjælp kunne han mase sig ned..


God søndag..

En buket smukke roser endte sådan her, og nåede aldrig at springe rigtigt ud..Men her er de også fine at se på...God dag..