lørdag den 28. januar 2012

Lørdag...


Denne indsats fandt jeg engang på et marked..Sælgeren spurgte " hvad skal du dog bruge den til ?"


Han mente, det var en indsats til et primus-apparat..


Men jeg skulle bruge den til det her..Synes farven er så skøn, og det er porcelænsknoppen også..
 God lørdag..

fredag den 27. januar 2012

Fredags-fri..


Her er der lavet en flot tegning, ved siden af hans spiseplads..


Viklet ind i tyl...


Her som " brudepige " , siger mine ligeså skøre piger..


Med nytårsbriller, til ære for fotografen..


Her er kongen som lille, nu er der ikke plads til hele kroppen i den lille stol mere..
 God formiddag, jeg har fri, altså endnu en gang skal den bruges til oprydning, rengøring og tøjvask..Men jeg bliver lige nødt til at fortælle, hvad morgenen startede med ;)..Vi har jo ham den tossede, sjove, skøre, højtelskede kat Sofus..Hvis nogen er i tvivl om, hvad jeg mener, så se her på billederne :) Han startede dagen med at smide en mus på gulvet, og nøj han var stolt..Nu fortæller jeg noget, som må forblive en hemmelighed :) af frygt for nabolaget..Men eftersom han er tosset, har han sommeren igennem kommet hjem med kæmpe store vandplanter med rodnettet på, og sågar 2 gange en åkande..Der må være nogen i vores kvarter, som er rigtig trætte af ham, men hvor har det dog set sjovt ud, når han stolt har slæbt det hjem, og lagt det foran fødderne på os..Men schhhh, ikke sig noget til nogen..

torsdag den 26. januar 2012

Hyacinter..I haven har vi en gammel" beholder" man vist brugte til at koge vand i..Her hos os bugner den hver sommer med sommerblomster - især lathyrus, men lige nu har jeg lagt en masse hyacintløg i, det er alle dem, jeg har haft indenfor, og det er altså ret så mange..Den sidst nye skyder med 2 blomster, jubii.

onsdag den 25. januar 2012

Have-hjælp..

Hvordan kan det være, at vores buksbom år efter år, har den samme visne plet ?

Og hvorfor ser vores rodedendron så fin ud nu, når også den år efter år ender ud med grimme plettede blade, og faktisk ingen blomster ???
Råd og forklaringer modtages med stor glæde..

Mere januar-have..


Lupiner- love it >3

Mon den her er blevet uvenner..

med dem her ???

Glæder mig til at sidde her, og

her og..

her ved siden af den skønne klatre hortensia....

Og så endnu en passion, gamle zinkspande..Denne her blev faktisk brugt som skraldespand på et marked jeg var på..Jeg spurgte, om jeg måtte købe den ;), og sælgeren syntes vist, jeg var en anelse mærkelig :) , men jeg måtte da godt købe den..Jubiii, så nu står den i haven..

mandag den 23. januar 2012

Mit læsehjørne..

Her er mit yndlings-læsehjørne..Her sidder jeg med alle mine dejlige bøger, og blade , får inspiration til at ændre og lave nyt, såvel ude som inde..I øjeblikket ser jeg meget i havebøger for at finde ud af, hvad jeg skal så & plante i haven til forår/ sommer - og det er meget :) så der skal nok graves et bed eller to mere ;)..God mandag aften..

søndag den 22. januar 2012

Dåser.Dåser og så lige en enkelt flaske..Der står et lille reklame-digt på flasken, og det kan min mormor huske udenad fra hun var barn..Det er da lidt sjovt...God søndag aften til alle.

Gamle kander...God morgen..Jeg har rigtig mange ting, jeg er så glad for, og altid må købe, når jeg ser det..En af de ting er gamle kander..Den her var jeg heldig at finde på et marked. Jeg synes, den er så fin og speciel, så selvfølgelig skulle den med hjem ;)