lørdag den 4. februar 2012

Knapper og perlehyacinter..
Jeg kan heller ikke stå for gamle knapper, og helst de perlemors-farvede, og så er perlehyacinter også blandt favorit løgvæksterne, her hos os..

Give me five ;)

Uhh så skarpe negle...men sød det er han.....

Torvedag???Jeg elsker simpelt hen vores lørdags-torvedag, men idag er jeg da bange for,at de blomster jeg garanteret ville komme til at købe, ikke kan klare at komme fra kulden og ind, tror I ikke også det ?? Så måske bliver jeg nødt til at nøjes med alle de hyacinter, jeg har rundt omkring...God lørdag til alle..

fredag den 3. februar 2012

Hvem der bare..Ja hvem der bare lige nu sad i et dejligt varmt land, istedet for den her kulde, brr. Eller hvis man var ham her...Han overvejer ihvertfald ikke at gå ud lige nu....God fredag til alle, og husk huen & vanterne, hvis I bevæger jer ud..

torsdag den 2. februar 2012

Aftensyssel for de fingernemme..

Ja hvem der bare kunne det...God torsdag aften til alle..

Varme havebilleder på en rå-kold dag..3 dejlige sommer billeder, og så et koldt billede fra nu..En lille historie : Vi købte vores hus for 4 år siden af et ungt par, som havde købt huset af et "gammelt" ægtepar, som vist selv havde bygget huset i 1950. Vi havde glædet os meget til at få en større og vildere have, end der hvor vi før boede. Men men men, det første det unge par sagde var ,at de var startet med at rydde hele haven, som de syntes var et stort vildnis..ÅHHH, hvor var det trist at høre, for det var garanteret min drømmehave, de der havde ødelagt..Jeg elsker det vilde utæmmede, smukke , skønne  vildnis, men vi overtog nærmest en græsplæne , med få ,alt for velrettede bede, efter min mening..Buske og blomster måtte næsten " råbe " til hinanden, så det har været en stor proces, at rette op på det..Og der er laaang vej endnu, synes jeg..Men når jeg så ser på billederne her, synes jeg faktisk, vi er kommet godt igang...God torsdag til alle, som læser med her :)

tirsdag den 31. januar 2012

Nå klokken er blevet mange, og nu er det sengetid ;)

Trænger I også snart ???Uhhh, jeg kan næsten dufte dem igennem computeren..Gå væk vinter og kom forår & sommer..

mandag den 30. januar 2012

Mandag..Elsker Elsker flasker, dåser, glas, porcelæn,kasser,æsker,emalje,blonder, og en hel masse andre ting..Hvad er jeres store "passion " ??? God mandag..