lørdag den 7. januar 2012

Forårsfornemmelser..Endnu en fødselsdag..Vi har altid en travl 1. uge i januar med fødselsdage..Vores lille fætter d. 4. , vores egen datter d.5. og så farfar idag d. 7. Så efter diverse julearrangementer, nytår osv, er uge 1 en lang fest..Puha, trænger meget til en weekend uden arrangementer..Jeg nåede dog lige en tur på torvet, og tænk der var allerede skønne pelargonier, så de kom med hjem, sammen med en hel del andet ;) Rigtig god weekend derude til alle.

onsdag den 4. januar 2012

Gamle bondegårdsdyr..

Min mor havde samlet en stor pose med bondegårdsdyr fra jeg var barn, dem ville hun forære væk...Men så blev jeg helt nostalgisk :) , og en del af dem kom ind i sætterkassen ...

Det er altså interessant..Jeg elsker som sagt indretning, og elsker at lave opstillinger i hjemmet rundt omkring. Jeg elsker vores møbler og gamle nipsting, og synes her er rigtig hyggeligt, men det svære kommer, når det skal fotograferes..Så falder lyset ikke på den rigtige måde :) , så kommer detaljerne ikke ordentligt frem, og pludselig ser det helt anderledes ud end det gør, når jeg ser det i " virkeligheden ", kender I det ??? Nå men her kommer et par billeder alligevel :)

mandag den 2. januar 2012

Årets 1. indlæg

Jeg har i flere år haft stor glæde af at læse alle de skønne boligblogs, både danske og udenlandske, og har selv fået lyst til at prøve at skrive..Jeg elsker den franske, nordiske landstil, med masser af patina, sjæl og charme..