mandag den 18. juni 2012

Verdens største natsværmer....


Jeg har en fobi mod store natsværmere ;) den opstod da vores ene datter var baby, og sov i barnevogn i højsommeren, og skulle ligge i skygge ...Vi havde en stor grøn markedsparasol, som jeg skulle slå op..Puha, lige da jeg klappede den op, fløj der nok 30 af de store ( væmmelige ) natsværmere ud...De satte sig på mine bukser, og flaksede elllers rundt omkring og prøvede at finde mørke, jeg bliver næsten helt dårlig ved tanken..Den fornemmelse af ikke at ha`kontrol over, hvor de satte sig, og de søgte ind under min sorte skjorte..Uhhhh hvor grimt ;) Jeg har ikke slået en parasol op siden, og gør det nok heller ikke igen..MEN.....Så havde vi et hegn i haven, vi havde taget ned, og som var væltet...Jeg ville lige rejse det op igen, og gæt hvad jeg så....Det her er nok den største, jeg nogensinde har set..Uhhh, den er ikke særlig charmerende...Har I nogen fobier, ligesom mig ??????

4 kommentarer:

 1. You can hardly imagine that he can stay so quit....lovely pictures you have made.

  I wish you a nice week.

  Hugs,
  ♥Eefie

  SvarSlet
 2. Tror vi alle sammen har nogle fobier og havde jeg prøvet det samme som dig var natsværmere helt sikkert én af dem. Pyha. :-)
  Kram Birgitte

  SvarSlet
 3. Hei!
  Alle har vi fobier mot noe, og denne var ikke mye pen:(
  Ha en god kveld

  Klem Merete

  SvarSlet
 4. Ja for edderkopper da jeg var elleve så jeg en fugle edderkop og så græd jeg og siden har jeg aldrig hørt en edderkop

  SvarSlet