torsdag den 23. februar 2012

1000 tak..Jeg er så glad for, at jeg begyndte at blogge..Jeg opdagede for ca. 5 år siden , at der fandtes en blogverden , som viste lige den stil, jeg bare elsker så meget..Dagligt har jeg i alle de år lige tjekket de forskellige indlæg og derved selv fået masser af inspiration til mit eget hjem..Jeg har flere gange overvejet, om jeg skulle starte, men tænkt at der i forvejen fandtes så mange skønne blogs, som jeg slet ikke kunne måle mig med..( man er vel ydmyg ) ..Men jeg lavede et nytårsfortsæt for mig selv..Jeg ville lave en blog..Dels kan jeg rigtig godt li`at skrive, og dels kan jeg rigtig godt li`at fotografere, så her var en mulighed for at bruge alle de billeder, jeg i forvejen tog og som bare lå på computeren..OG her kommer pointen, jeg er så taknemmelig over alle jer, der gider at bruge tid på min blog, taknemmelig over at I gider kommentere , jeg læser hver en kommentar med glæde, og taknemmelig over at jeg allerede har 20 faste læsere, hvor er det stort for mig..Så 10000 tak til alle jer, der læser med her...

2 kommentarer:

 1. Jeg syntes du har en meget meget fin blog.. og jeg nyder at besøge den.
  Det er smukke billeder du tager, og du skal endelig blive ved at dele dem med os.. Det er meget inspirerende for os andre, der også nyder at bruge kameraet :-)
  Et lille tip for at få flere faste følgere der melder sig.... Hvis du sætter "følg denne blog-området" op i din menu til højre... så er den meget letterer at finde. For jeg tror da sørme der er mange mange flere der følger dig... bare uden at være "logget med dér".
  Fortsat god aften....
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. It is so nice to read that you enjoy blogging...now we can enjoy all the pictures you have made...
  All your stories...we can ead it here...
  I hope you will show us much more...
  So thank you!!!!!

  Blog hilsner from Holland,
  ♥Eefie

  SvarSlet